Foto’s per ongeluk verwijderd?

Geen paniek en lees verder om dit op te lossen. Het terughalen van per ongeluk verwijderde foto’s of na het formatteren van een geheugen kaart (SD, microSD, CF, sony memorystick, …) is dikwijls mogelijk! Ook het terughalen van foto’s van een harde schijf (uit een computer of uit bijvoorbeeld een DVD recorder met harde schijf)

Op deze site vind je tal van mogelijkheden om dit zelf te doen via tips en links naar verschillende reddingsprogramma’s (data recovery software).

Indien je er zelf niet aan kan of wil beginnen kan je ons altijd contacteren om je gegevens met het meeste kans op slagen terug te halen (zie ook waarom hulp bij het terughalen). Ik hanteer hiervoor goedkope tarieven omdat het mogelijke verlies aan data al erg genoeg is.

Bijkomende vragen bij het terughalen van foto’s of data van geheugenkaart of harde schijf kan je altijd stellen via het contactformulier.

Kijk ook even bij de veelgestelde vragen (FAQ) als je bijkomende hulp bij het terughalen van data nodig hebt.

Benieuwd hoe je zelf foto’s kan terughalen en hoe je juist een harde schijf uit een laptop verwijderd om zoveel mogelijk terug te halen? In dit filmpje wordt het terughalen van data en foto’s getoond waarbij eerst de laptop uit elkaar werd gehaald om aan de harde schijf te geraken: https://www.youtube.com/watch?v=XtqbRLEyGb0