Links naar foto recovery software

Eenvoudig te gebruiken maar haalt niet altijd alles terug: Recuva

ZAR Gaat meer in de diepte wat maakt dat het ook veel langer duurt (reken een aantal uren tot dagen), maar is niet echt gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan de gratis versie niet alles herstellen. Zie ook dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=p6_96DrzljU

PC inspector vindt soms evenveel verwijderde bestanden terug als de voorgaanden maar is maar net iets eenvoudiger te gebruiken als ZAR.

7-data Card recovery werkt ook goed en heeft een eenvoudige gebruikersinterface maar is weliswaar betalend (rond de 50 euro).

Photorec is heel goed in het terughalen van gewiste foto’s en bestanden maar heeft helaas geen grafische interface. Je zal dus een aantal handelingen via het toetsenbord zonder muis moeten uitvoeren om de foto’s te kunnen terughalen.

Deze lijst met links is uiteraard niet limitatief. Er is nog veel andere datarecovery software op de markt. Ik test regelmatig een andere software uit en indien deze voldoende verwijderde foto’s en bestanden terug kan halen, plaats ik hem hier bij in de lijst met linken.

Het meeste slaagkans om uw foto’s terug te halen heb je, door hulp in te schakelen van een professional die je in dit geval goedkoop kan helpen.

Een gedachte over “Links naar foto recovery software

  1. Ken jij nog software om foto’s, film en data terug te halen? Welk programma gebruik jij best? Wil je je data redden maar weet niet goed welk programma het meest geschikt is? Vraag ons gerust hoe je ’t best je foto’s terug kan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *