Waarom help ik verwijderde foto’s terug te halen?

Missie:

Foto’s en digitale data, meestal met een emotionele waarde, die voor de mensen niet meer toegankelijk zijn opnieuw toegankelijk maken op een goedkope en eenvoudige manier. Algemener ook mensen die gefrustreerd geraken door de digitalisering en hun tijd niet willen steken in het leren terughalen van bestanden een helpende hand reiken.

Visie:

Mensen verwijderen vaak per ongeluk digitale data en foto’s van een harde schijf, camera, fototoestel, smartphone, geheugenkaart (SD, microSD, …), videorecorder of andere digitale drager. Het internet staat vol met software, gratis en betalend, om foto’s, documenten, films, programma’s, ed. terug te krijgen. Ik probeer vanuit mijn ervaring en opleiding de mensen advies te geven om zo eenvoudig, goedkoop en snel mogelijk hun digitale data te redden.

Wanneer dit advies niet voldoende is en de verwijderde data zoals foto’s niet zelf kunnen teruggehaald worden, dan bied ik een poging tot het redden van de foto’s en data aan tegen een tarief dat veel lager ligt dan de meeste foto recovery bedrijven. Uiteraard dient dit enkel betaald te worden als er bestanden teruggehaald kunnen worden!